6 manieren om uit de positie te komen als je een ander temperament hebt

Vaak wordt dit probleem onderschat. “Wat is er,” zeggen ze, “wil gewoon je vaker dan een andere. Dus men zal bewegen zonder seks of de tweede zal vaker masturberen “. Van een klein ongemak kan het verschil in temperament een serieus probleem zijn.

Weigering om vanavond seks te hebben – geen persoonlijke belediging, maar onvermijdelijk waargenomen. Het is een schande wanneer we weigeren. Het lijkt ons dat we de schuld hebben voor deze weigering, zelfs als de partner ons helpt, dat het dat niet is. We voelen ons afgewezen en ongewenst. Tegelijkertijd, als we weigeren, en de partner blijft “gemakkelijk”, lijkt het ons dat we zullen drukken.

Maar er is nog een probleem: het lijkt erop dat elke oplossing voor deze taak een van de partners zal raken die er geen optie is waarop hij en u tevreden zult zijn. Laten we proberen een alternatief te vinden en ervoor te zorgen dat jullie allebei krijgen wat je wilt. Maar daarvoor moet u ervoor zorgen dat de zaak zich in een ander temperament bevindt en niet die ene partner twaalf uur per dag werkt, en de andere is twee, of dat een van jullie te veel drinkt of al het depressief drinkt of.

Plan seks

Seks op schema Veel controversiële momenten, maar ook onvoorwaardelijke voordelen hebben ook. Seks vereist inspiratie en wanneer een van de partners uitgeput is, zodat hij ‘s avonds geen feit heeft dat de wens om seks te hebben, maar er is niet genoeg kracht om zelfs de favoriete tv-serie in te schakelen, kan het schema je echt inzetten. Ten eerste zal een partner met een lager libido klaar zijn voor de “uitvoering van de huwelijksschuld”, zal zichzelf psychologisch voorbereiden, uiteindelijk zal het beginnen met het gewenste uur. Ten tweede geeft een partner met een hoger libido de tweede een beetje “uitademen” en ontspannen.

Bekijk de definitie van “Sex”

Seks is altijd een paar mecentric geweest – in de zin dat er meestal de interactie van een lid en vagina begrijpt. Verander de dispositie. Sluit bijvoorbeeld geen seks met penetratie aan en let in plaats daarvan op “handmatig werk” – wederzijdse masturbatie. Het is als voorbeeld. Maar je kunt orale seks doen, je kunt jezelf strelen, zodat de partner iets aanhankelijk kan doen, het is mogelijk, uiteindelijk, gewoon “om te comprimeren”. In het algemeen kan seks met penetratie gemakkelijk door vele anderen worden vervangen.

Zoek het rekengemiddelde

Als hij eenmaal per maand wil, en jij – eenmaal per dag, kunt u regelen om tegelijkertijd per week te onderhandelen. Of zelfs een paar keer per week. Probeer een aantal van de liefde klassen te onderhandelen, maar alleen klaar dat u ook zal moeten compromis en kamagra kopen, misschien, zal de discussie meer tijd dan je denkt te nemen.

Verander de omstandigheden van het geslacht

Als een persoon heeft een lage libido, maar dat betekent niet dat hij niet excite. Dus misschien proberen om meer moeite doen om uw partner te maken? Bent u gegarandeerd om seks te krijgen? Niet. Maar de kans zal groeien. Probeer om te beginnen met het veranderen van de positie of plaats. Strikt genomen, eventuele wijzigingen gaan in het voordeel van het geslacht.

Vind gemeenschappelijke activiteiten is om zowel te krijgen

Het kan worden het bekijken van erotische films, hardop lezen van relevante verhalen of role-playing games – om het even wat als het helpt om je partner te vechten.

Er is nog een belangrijke psychologische factor. Wanneer een van de partners niet genoeg seks ontvangt, voelt het zich in de steek gelaten. Als het libido onder je ligt, probeer je je meer temperamentvolle partner niet te gooien: je hebt misschien niet zoveel seks met hem als hij nodig heeft, maar niemand stoort je om hem te kussen, zijn hoofd op zijn schouder of knieën of knieën te kussen,. Dus je zult zijn behoefte aan tactiel contact invullen. Dienovereenkomstig, als je tegenovergestelde rollen hebt, leg hem www.elze-marie.nl/wp-content/pgs/?de_connectie_tussen_schoonheidssalons_en_erectiele_dysfunctie.html uit dat, zelfs als je geen seks hebt, je wilt dat hij je aanraakt.

Faciliteer de taak

Vaak gebeurt het dat lage libido wordt veroorzaakt door een tricaraal grote hoeveelheid werk. Dus, als een partner met een meer hete temperament een beetje “lossen” is die zelden seks wil, is er een kans dat er tijd is voor een liefdesspel in moeilijke graphics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *